Curious Cucumber Zoo – by Hendrick’s Gin

Waarschijnlijk staat het al een tijdje met rood omcirceld in je agenda: 14 juni a.k.a. World Cucumber Day! Om deze mondiale feestdag extra luister bij te zetten popt Hendrick’s Gin, the world’s most peculiar gin, in Amsterdam up met de Curious Cucumber Zoo. 

loep

Een bonte stoet aan komkommers zal de revue passeren. Zo is er de Sea Cucumber Beatrice Urtabovor, die overigens nog op zoek is naar een geschikte partner. Dan is er de Osculum Cucumis, ofwel de Kiss Cucumber en zelfs de meest kwaadaardige komkommer ter wereld is hier te zien: Balarudie, Destroyer of Worlds. Maar eregast is de Golden Cucumber, een 18-karaats gouden komkommer die speciaal voor deze gelegenheid in het Amsterdamse is neergestreken. Deze variant schijnt kwaadaardige gedachten op te vangen, dus zorg dat je enkel met positive vibes de Curious Cucumber Zoo binnenstapt, want na afloop van deze 5-daagse pop-up zal deze Golden Cucumber een van de gasten uitzoeken als nieuwe eigenaar. Dat u het alvast weet.

teapot

Toegang tot deze uiterst merkwaardige groententuin op de Ten Katemarkt 117 is gratis, echter dient wel vantevoren een reservering te worden gemaakt via WhatsApp +316 26603520. Geef aan wie je bent en met hoeveel personen je op welke dag hoe laat wilt komen. Duidelijker kan ik het niet zeggen. Ik weet heel toevallig dat de eerste 2 dagen al aardig vol zitten dus mik op 16, 17 en 18 juni om hier te genieten van de Komkommer-expo, het bonte interieur (had je iets anders verwacht?) en de sublieme cocktails.

wall

Mister Cocktail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *